engelse versie
introductiedownloadsfoto'saanpassingenlinkste koopgastenboekcontact
TITEL GORDELS TITEL
deel grote vak Aangezien ik de auto wil laten omkeuren naar personenkenteken moeten er gordels voorin komen. Overigens moet ik nog maar zien of het omkeuren gaat lukken, maar aan de gordels zal het in elk geval niet liggen! Ik heb via de Landrover Paginamarkt een paar gordels uit een Defender kunnen krijgen. De meeste aansluitingen bleken al netjes in de Landrover te zitten. Daar hoefden dus alleen nog maar de boutjes ingedraaid te worden.


En zo ziet het er dan uiteindelijk uit. Het past allemaal prima bij de nieuwe stoelen. Achter de stoelen heb ik het allemaal zwart geverfd met een pot Hammarite. De zijpanelen en de deuren ga ik nog aanpakken, tegelijk me de geluidsisolatie. Het oog wil ten slotte ook wat.
Zo ziet het er vanaf de achterkant uit. Het oprolmechanisme zit met een beugeltje vast aan het achterschutbord. Daar zat al netjes een gat met voorgetapte schroefdraad in. Voor de montage van het klikmechanisme heb ik de gaten van de heupgordel van de middenstoel gebruikt. De originele gaten kon ik namelijk door de bredere Honda CRX stoelen niet gebruiken.
En een detailfoto van de montage aan zitbak.
En nog een detailfoto van de schouderbeugel. Dit was de enige beugel die er nog niet in zat. Maar via Paddock Spares had ik die met twee dagen in huis!


deel grote vak
deel grote vak