engelse versie
introductiedownloadsfoto'saanpassingenlinkste koopgastenboekcontact
TITEL TRAANPLAAT WINGTOPS TITEL
deel grote vak Vooral omdat ik het er leuk uit vind zien heb ik aluminium wingtops gemonteerd. Is natuurlijk altijd handig als je op de auto wilt klimmen. En aangezien het trappetje achterop nog steeds niet klaar is, is over de wings altijd nog de handigste manier om op het dak te komen, vanaf het dak blijft het natuurlijk een mooie plek om foto's te maken. En ik heb ontdekt dat je op de wingtops, zittend tegen de vooruit, perfect je lunch kunt eten in het zonnetje :-) (wel even de luchthappers dichtdoen).


Tja, die moeten er dus op komen. Kan niet al te veel werk zijn lijkt me, want uiteindelijk heb ik ze via de Landrover Paginamarkt kant en klaar gekocht. Al netjes in de vorm en ook al voorgeboord. Ik heb nog even zitten twijfelen of ik ze zou schroeven of popnagelen. Uiteindelijk toch maar gekozen voor popnagels. Als het goed is hoeven ze er toch nooit af en het is net even wat minder diefstalgevoelig (ik woon in Utrecht waar alles gestolen wordt wat los of iets minder vast zit...)
Zo ziet het er dan uiteindelijk uit. Staat toch geweldig mooi, of niet soms?
Er bestaat wat verschil van mening over (lees het prikbord er maar op na) of je er nu wel of geen siliconenkit tussen moet doen. Zoals je ziet heb ik besloten om het wel te doen. Het is allemaal aluminium dus daar hoef je het volgens mij niet voor te doen, maar het rammelt wel een stuk minder! Binnenkort ga ik een lading geluidsisolatie in de auto verwerken en alle beetjes helpen, dus dit ook weer. Als je nu tegen de wings klopt maken ze veel minder geluid dan toen er nog geen wingtops op zaten. Hopelijk beperkt dit het meetrillen op het bandengeluid een beetje.
En nog een detailfoto van de sluiting van de motorkap. Doordat de kap iets omhoog gekomen is, moesten die ook een stukje verplaatst worden. Gelijk maar een stukje extra naar buiten gezet zodat ze weer lekker strak zitten.


deel grote vak
deel grote vak