engelse versie
introductiedownloadsfoto'saanpassingenlinkste koopgastenboekcontact
TITEL BROWNCHURCH DAKTENT TITEL
deel grote vak
 

De tent is 1,20 meter breed en kan zowel aan de voor- als achterkant op het roofrack. De helft (1,00 meter) kan je dan dus uitgeklapt achter de auto uit laten steken. Op de foto ligt de daktent iets verder op het roofrack omdat het er voor de foto even los op gelegd is en anders dus zou kantelen. De bodem van de tent is met vier beugeltjes om het roofrack heen vastgeklemd. Dit is eenvoudig aan te passen aan ieder type roofrack. Kwestie van een paar gaatjes boren in de multiplex bodem.

 

De tent is van katoen/canvas met in de top een luchtopening. Aangezien de tent al lange tijd niet gebruikt is, zou ik zelf de tent voor gebruik even insprayen om weer helemaal waterafstotend te zijn. Dichtgeklapt is de tent ongeveer 1,20 x 1,20 meter en ongeveer 25 cm hoog. Er is een hoes bij die er overheen kan. Deze hoes is helder blauw van kleur en gemaakt van dat zeil voor vrachtwagens.

 

Foto vanaf de andere kant. Zoals gezegd, kan de tent natuurlijk ook aan de voorkant op het roofrack. Dan zou je het trappetje op de voorbumper uit kunnen laten komen. Helemaal op het roofrack zonder uitstekend deel is natuurlijk ook een optie, als je dan al een trappetje naar het roofrack hebt, is de ladder van de tent niet eens nodig.

 

Zo ziet het er dus aan de achterkant uit. De hele achterkant kan dus opengeritst worden.

 

En zo ziet de binnenkant eruit. Kortgeleden is de matras voorzien van een nieuwe overtrek, daarna is de tent neit meer gebruikt. Het handige is dat je slaapzakken en kussens gewoon kunt laten liggen als je de tent dichtklapt. Je hebt de tent dus echt in no-time opgezet.

 

Binnenin zitten nog wat opbergzakjes voor mobiel, etc.

 

En aan de andere kant ook.

deel grote vak
deel grote vak