engelse versie
introductiedownloadsfoto'saanpassingenlinkste koopgastenboekcontact
TITEL ZARGES KISTEN TITEL
deel grote vak
 

De kisten zijn aan alle kanten voorzien van handvatten. De kisten zijn lager dan de hoogte van de wielkasten. Daardoor is het met een dubbele bodem tussen de wielkasten een uitstekend alternatief voor zo'n ladesysteem achterin de Land Rover. Voordeel t.o.v. een ladesysteem is dat dat ook lucht- en waterdicht is en natuurlijk gewoon uit de auto meegenomen kan worden in bv. de tent ofzo, of zelfs gewoon buiten (zijn toch waterdicht).

 

Voor de duidelijkheid, het gaat alleen om de twee platte kisten en niet om de grote kiste die verder achterin de Land Rover staat. Die blijf ik namelijk zelf gebruiken.

 

Op deze foto is goed te zien dat de kisten onder de wielkasten blijven. De maten van de kisten zijn 92x40x18 cm (lxbxh). Overigens is dit ook een erg geschikte maat voor op het roofrack (vangt niet zoveel wind namelijk). Zowel aan de lange als aan de korte kant zitten stevige handvatten.

 

En zo zien ze er dus van binnen uit. Op het deksel zitten nog wat restanten van schuimvulling, maar dat kan makkelijk verwijderd worden.

 

Op de hoeken zitten verstevigingsstukken, die tevens zorgen dat de kisten goed stapelbaar zijn. Overigens zijn de kisten van aluminium en daardoor superlicht.

 

Op het deksel zit nog een sticker wat er oorspronkelijk in gezeten heeft.

deel grote vak
deel grote vak